Kontakta oss. Det tar bara en minut

ERP system

Enterprise Resource Planning

RT Solutions arbetar främst med lösningar för små företag. Där finns ofta krav på låg kostnad och på system med ett minimum av underhåll. Systemen från RT Solutions är helt webbaserade, dvs. access så länge du har tillgång till en webbläsare. Säkerhet garanteras av krypterad anslutning (SSL) och tvåvägs inloggning.

Mobila lösningar​

IOS & Android

Idag används mobila enheter i större utsträckning än vanliga datorer för att surfa på Internet och andelen växer stadigt. Vi utvecklar applikationer för mobila enheter som mobiltelefoner och surfplattor. Vi arbetar med Android och IOS.

Webbaffär

Sälj dina produkter on-line

Online shopping har vuxit i popularitet under åren, främst på grund av att människor tycker att det är bekvämt och lätt att inhandla sina varor från bekvämligheten av sina hem eller kontor. En av de mest lockande faktorerna med online shopping, särskilt under högsäsong, är att det minskar behovet av att vänta i långa köer eller söka från butik till butik efter ett visst objekt.

DMC system

Document Management & Control

Allt sedan persondatorns intåg på arbetsplatsen har mängden information i organisationer ökat dramatiskt. Det har blivit lättare att skapa och lagra elektroniska dokument och även kommunikationen med elektroniska dokument har ökat. Du behöver en plan och struktur för att skapa ordning i organisationens dokumentation.

Om Oss

Aktiviteterna i RT solutions är fokuserad på .NET- och webbaserade lösningar för små och medelstora företag. Inköp och anpassning av kommersiella affärssystem är mycket dyrbart och ligger ofta utanför budgeten i små företag. Det är i detta segment som RT Solutions har sitt fokus